Party Bugs

Suunnittelimme syötäviin hyönteisiin keskittyneelle yrittäjälle uuden brändin tuomaan nostetta koko toimialalle. Maukkaat reseptit tarvitsivat ilmeen ja lähestymistavan, joka saisi tuotteen näyttämään kiinnostavalta ja raikkaalta.

Party Bugs tuo uudella ilmeellä syötävät hyönteiset markkinoille tuoreesta näkökulmasta, jossa terveysvaikutusten ja korvaavan proteiinin sijaan keskitytään erottuvaan, houkuttelevaan ja moderniin ilmeeseen, joita edustavat rohkeat hahmot, vahvat värit ja tyylikäs esillepano.

Yritys sai prosessissa uuden nimen ja logon, lisäksi kolme eri makua sisältävä tuoteperhe omat ilmeet ja pakkaukset. Kokonaisuus sisältää rohkean väripaletin sekä typografian lisäksi oman graafiset taustakuvion ikoneinineen. Tuotimme materiaaleista myös vahvasti brändi-ilmeeseen nojaavan verkkosivuston sekä tukevat myynti ja markkinointimateriaalit.

Lindström Jaakko Heikkilä OIKIO Party Bugs XBIL Mokoma EMU Growth Partners VISIO Festival Stadin ammatti­opisto O'Learys
Business
Brand

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tämä johtoajatus muodostaa vankan kivijalan meidän toiminnalle ja tekemiselle. Panostamme hyviin ideoihin ja niistä syntyviin oivalluksiin. Pyrimme herättämään tunteita ja välittämään vahvoja mielikuvia.

Keskiö on kumppani heille, jotka haluavat työn olevan hyvin suunniteltua ja erinomaisesti toteutettua. Heille, joille keskinkertaisuus ei ole vaihtoehto.

Kumppani

Olemme parhaimmillamme jatkuvassa yhteistyössä. Siksi olemme rakentaneet toimintamallin, jolla voimme toimittaa asiantuntemustamme kiinteään kuukausihintaan.

Projekti

Joskus yksittäinen projekti riittää. Olipa sen sisältö mitä tahansa, voit luottaa tiimiimme. Tyypilliset projektimme liittyvät ilmeuudistuksiin, verkkosivustoihin tai -palveluihin.