Jaakko Heikkilä

Valokuvataiteilija Jaakko Heikkilän ja Keskiön yhteistyössä visuaaliset tarinankertojat ovat yhdistäneet voimansa ja visionsa. Sen tuloksena syntyi uusi visuaalinen ilme sekä verkkosivusto, jossa Heikkilän taide pääsee pääosaan.

Heikkilää ja Keskiötä yhdistää myös rakkaus Tornionlaakson maisemiin, ihmisiin ja kulttuuriin.

Lindström Jaakko Heikkilä OIKIO Party Bugs XBIL Mokoma EMU Growth Partners VISIO Festival Stadin ammatti­opisto O'Learys
Business
Brand

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tämä johtoajatus muodostaa vankan kivijalan meidän toiminnalle ja tekemiselle. Panostamme hyviin ideoihin ja niistä syntyviin oivalluksiin. Pyrimme herättämään tunteita ja välittämään vahvoja mielikuvia.

Keskiö on kumppani heille, jotka haluavat työn olevan hyvin suunniteltua ja erinomaisesti toteutettua. Heille, joille keskinkertaisuus ei ole vaihtoehto.

Kumppani

Olemme parhaimmillamme jatkuvassa yhteistyössä. Siksi olemme rakentaneet toimintamallin, jolla voimme toimittaa asiantuntemustamme kiinteään kuukausihintaan.

Projekti

Joskus yksittäinen projekti riittää. Olipa sen sisältö mitä tahansa, voit luottaa tiimiimme. Tyypilliset projektimme liittyvät ilmeuudistuksiin, verkkosivustoihin tai -palveluihin.